قیمت نمای ترمووود ایرانی | فنلاندی+محاسبه آنلاین مترمربع چوب نما
چوب نما قیمت | نمای چوبی ویلا | نمای چوب ترمووود | نمای ساختمان چوبی | نما چوب ساختمان | نما چوبی | اجرای نمای ترمووود | نما ترموود ویلا | قیمت هر مترمربع چوب نما | قیمت ترمووود نمای ساختمان | نمای ترموود و سنگ | اجرای ترمووود نما | نما چوب ترمو | طراحی نما ترموود
فرم محاسبه آنلاین قیمت نمای ترمووود
یکی از پر کاربردترین مصالح در طراحی ساختمان و به خصوص برای نما، استفاده از چوب ترموود نمای ساختمان است. امروزه با ورود مواد و مصالح جدید، شکل ساخت و ساز دچار تغییرات زیادی شده و افراد به سمت استفاده از مصالح و المان های مدرن در ساختمان های خود روی آورده اند.با استفاده از فرم محاسبه آنلاین می توانید قیمت نمای ترموود را مشاهده کنید.
به کار بردن چوب ترموود برای نما ساختمان، باعث می شود تا در کنار دو چندان شدن زیبایی نمای ساختمان، باعث سنتی و کلاسیک شدن نما شود.
البته لازم به ذکر است این روزها در کنار چوب های سنتی، سبک های مدرنی از آن ها نیز تولید شده است که دارای ویژگی های مطلوب تر و مقاومت بالایی است که جایگزین استفاده از چوب های طبیعی شده است و زیبایی بیشتری به ساختمان می بخشد.
در این مطلب قصد داریم اطلاعات کاملی در زمینه چوب ترموودنما و ویژگی ها، کاربردها و انواع مختلف آن به شما ارائه دهیم. پس تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.
گالری تصاویر نمای چوبی
چوب نما یا چوب نمای ساختمان
بدون شک می دانید که هر چیزی را معمولا در مرحله اول بر اساس ظاهر آن قضاوت می کنند و در رابطه با زیبایی آن نظر می دهند. در رابطه با ساختمان نیز همین طور است. نما ساختمان مهم ترین بخش آن است و معمولا بازتاب دهنده داخل ساختمان است البته در صورتی که ساختمان به طور استاندارد طراحی و ساخته شده باشد.
استفاده از چوب ترموود نما در مقایسه با انواع دیگر نمای ساختمان زیباتر و مدرن تر است. نماهایی که با استفاده از چوب ساخته می شوند به دلیل نوع ساختاری که چوب دارد حس خوبی را به بیننده القا می کنند. ترموود نمای ساختمان یا نمای چوبی از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است و در برابر برخی انواع نماها ارزان تر است.
به طور کلی می توان گفت، چوب جزو مصالحی است که از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده و امروزه نیز با توجه به فرایندهای مختلفی که روی آن انجام می شود. مقاومت چوب ها نیز بالاتر رفته و خیال افراد را از نظر کیفیت راحت کرده است. البته این موضوع نیز باید در نظر گرفت که چوب هم مانند مصالح دیگر به مراقبت های مخصوص به خود نیاز دارد تا طول عمر آن افزایش پیدا کند.
نمای ترمووود
یکی از مناسب ترین انواع چوب ها برای نمای ساختمان چوب ترموود است. چوب های ترموود با استفاده از فرآیندهای پیشرفته ای مقاوم سازی و آماده می شوند و مقاومت آن ها به حدی است که می توان از آن ها با خیال راحت در فضای باز و در شرایط آب و هوایی مختلف استفاده کرد.
از ویژگی های چوب ترمو نما این است که در برابر نفوذ قارچ ها و حشرات غیر قابل نفوذ هستند؛ زیرا هنگام ساخت در دمای بسیار بالایی قرار می گیرد. به طور کلی فرآیندهایی که برای ساخت چوب ترمو به کار می رود باعث افزایش طول عمر و ماندگاری چوب می شود. چوب های ترمووود با محیط زیست سازگار هستند و هیچ نوع ماده افزودنی و شیمیایی در ساخت آن ها به کار نمی رود.
قیمت نمای چوب ترمووود دارای نرخ ثابتی نیست و بر اساس متراژ نمای ساختمان، نوع چوب انتخابی، درجه کیفی و تعداد پروفیل های مورد استفاده برای نما تعیین می شود.
ویژگی ها و مزایای نمای ساختمان با چوب
استفاده از چوب در نمای ساختمان دارای مزایای فراوانی است. برخی از مهم ترین آن ها شامل موارد زیر هستند:
- چوب جز مواد و مصالح است که طبیعی بوده و ساختار زیبایی دارد و همچنین رگه های طبیعی در آن وجود دارد
- برخی از نمونه های چوب که جزو چوب های مدرن محسوب می شوند مانند چوب ترموود خاصیت ضد آب و ضد رطوبت دارند
- چوب ها جزو المان های خاص زیبا و منحصر به فرد برای نمای ساختمان هستند
- چوب های فراوری شده برای نمای ساختمان دارای مقاومت و دوام بالایی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی هستند
- این چوب ها در برابر نفوذ حشرات موذی و موریانه ها مقاومت دارند
- نمای ساختمان چوب در برابر حمله کپکها و قارچها دارای مقاومت است
- از دیگر مزایای نمای ساختمان با چوب سبک بودن آن است
- ترموودها عایق مناسبی در برابر حرارت و برودت هستند
- خاصیت انعطاف پذیری بالایی دارند و می توان آن ها را به شکل های خاصی طراحی کرد
- چوب ها مقاومت خوبی در برابر ضربه و سایش دارند
- آن ها را می توان با استفاده از مواد شوینده مختلف تمیز کرد
- نصب و اجرای نمای ساختمان با چوب کار راحتی است
- در صورت نیاز می توان نمای چوب را ساختمان جدا کرده و آن ها را به مکان دیگری انتقال داد
- چوب ها قابلیت رنگ آمیزی دارند و می توان آن ها را در رنگ های مختلفی استفاده کرد
کاربردهای نمای ساختمان چوبی
چوب برای نمای ساختمان در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند و آن ها را می توان برای محل های مختلفی به کار برد که عبارتند از :
- استفاده به عنوان نمای ساختمان های اداری و مسکونی
- استفاده به عنوان نمای هتل ها
- استفاده برای نمای واحدهای تجاری، فروشگاه ها و مراکز خرید
- استفاده برای زیباتر کردن نمای ویلاها
- و ...
انواع چوب های مورد استفاده برای نمای چوب ساختمان
به طور کلی چوب هایی که برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند در دو دسته کلی تقسیم بندی میشوند:
نرم چوب ها
این نوع چوب ها درختان سوزنی برگ مانند: کاج و صنوبر را شامل می شوند. نوع رشد این درختان بسیار صاف و به صورت عمودی است و از این جهت برای تولید الوارهای چوبی بسیار مناسب هستند و الوارهای تولید شده از آن ها را به راحتی می توان به عنوان چوب برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار داد.
سخت چوب ها
این نوع چوب ها درختانی با برگ های پهن را شامل می شوند که از معروف ترین آن ها درخت ون و اش است. چوب های این درختان دارای فاصله مولکولی کمی است و به این دلیل که گره های مرکزی کمی دارد بافت آن زیبا و منحصر به فرد است.
نما چوب پلاست
یکی دیگر از مصالح جدید برای نمای ساختمان چوب پلاست یا چوب پلاستیک است. نماهایی که با مصالح سنتی دیگر برای ساختمان به کار می روند ممکن است بعد از مدتی به دلیل تغییرات آب و هوا شکل اولیه خود را از دست داده یا در اثر آلودگی زیبایی آن ها از بین برود و کثیف و آلوده شوند که این موضوع می تواند تاثیر زیادی روی ظاهر و نمای ساختمان داشته باشد.
نمای چوب پلاست در چنین شرایطی یک گزینه ای بسیار مناسب محسوب می شود که، دارای مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی مختلف است و و دوام و ماندگاری بسیار بالایی دارد. از نظر ظاهری نیز پروفیل های چوب پلاست در مقایسه با مصالح دیگر زیباتر هستند و سبک خاصی را برای ساختمان ایجاد می کنند.
به طور کلی می توان گفت، این محصول به این دلیل که به صورت همزمان استحکام پلاستیک و چوب را داراست، مقاومت بسیار بالایی دارد که جزو ویژگیهای مهم آن محسوب میشود یک گزینه عالی برای نمای ساختمان است. همچنین می توان از نما چوب پلاست به عنوان عایقی برای گرما سرما و یا حتی عایق صوتی استفاده کرد.
نکات مهم در استفاده از چوب برای نما
برای نصب کردن نمای چوبی ساختمان باید قبل از هر چیز به یک سری نکات مهم توجه شود که عبارتند از:
- قبل از این که کار زیر سازی برای نصب چوپ ها انجام شود باید سطح زیر نما کاملا تراز و صاف باشد.
- سیمان مورد استفاده برای زیر سازی چوب ها باید حداقل دارای ضخامت ۴ سانتی متر باشد.
- زمانی که قرار است در نمای یک ساختمان از ترکیب چوب با مصالح دیگر استفاده شود، باید دقت داشت که سطح هر دو با هم یکسان باشد و ضخامت کار بررسی شده و در نظر گرفته شود.
- هیچ گاه بدون انجام زیر سازی نباید چوب را مستقیماً برای نما نصب کرد.
- باید بین چوب های نما یک فضای خالی و فاصله در نظر گرفت.
- چوب ها باید بر اساس شرایط آب و هوایی منطقه برای نما انتخاب شوند، تا از نظر استقامت و پایداری متناسب با شرایط جوی باشد.
- و ...