قیمت نصب ترمووود(چوب ترمو)
نصب ترموود روی دیوار | نصب ترموود کف | اجرت نصب ترموود | نصب چوب ترموود | هزینه نصب ترمو
یکی از موضوعات مهمی که در رابطه با استفاده از چوب ترموود، در ساخت و ساز اهمیت دارد روش نصب و اجرای ترموود است. این کار از حساسیت بالایی برخوردار است و باید به صورت کاملا دقیق و اصولی و توسط افراد ماهر انجام شود.
در غیر این صورت می تواند باعث ایجاد خسارت های زیادی شده و مشکلاتی را برای ساختمان ایجاد کند. به همین منظور و برای جلوگیری از این خطرات احتمالی باید به یک سری نکات در رابطه با نصب ترموود و نصاب ترمووود توجه کرد.
قیمت نصب ترمووود
تعیین قیمت نصب ترمووود یا قیمت اجرای ترمووود به فاکتور های مختلفی بستگی دارد.
قیمت اجرای ترمووود فنلاندی
قیمت نصب ترمووود و اجرت چوب های ترموود فنلاندی برای تهران و حومه، به ازای هر متر مربع به همراه زیر سازی، 2 دست رنگ و رنگ آمیزی، و هزینه ی پیچ و متعلقات مورد نیاز نصب، صفر تا صد انجام کار با شاسی کشی فلزی، از مبلغ 14/700/000 میلیون ریال الی 29/000/000 میلیون ریال، طبق ضخامت چوبهای ترموود فنلاندی محاسبه خواهد شد.
قابل ذکر است خرید بالای 50 متر مربع ارسال رایگان خواهد بود
قیمت اجرای ترمووود ایرانی
در بخش فروش و اجرای ترمووود ایرانی به ازای خرید هر متر مربع صفر تا صد انجام کار، که مجموعا شامل، زیر سازی فلزی، چوب ترموود، چوب زیر سازی، رنگ و خدمات رنگ آمیزی، پیچ و متعلقات نصب، هزینههای اجرت نصب و پکیج کامل میباشد از مبلغ 12/500/000 میلیون ریال الی 26/000/000 میلیون ریال با توجه به ضخامت چوب های ترموود محاسبه خواهد شد.
قابل ذکر است خرید بالای 50 متر مربع ارسال رایگان خواهد بود
جهت ارتباط با تیم نصاب چوب ترموود شرکت رسپیناوود با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
شماره همراه : 09120136254
شماره ثابت 1 : 09120136254
شماره ثابت 2 : 09120136254
ایمیل پشتیبانی : info@respinawood.ir
روش اجرای ترموود
معمولا چوب هایی که برای ساخت ترموود مورد استفاده قرار می گیرند از مغز درخت های کاج تهیه می شوند. به همین دلیل برای آن که از شل شدن حلقه های سالیانه چوب جلوگیری شود و فرم آن بهم بخورد؛ بهتر است در هنگام نصب ترموود، مغز چوب به سمت زیر سازی یعنی به سمت داخل قرار داده شود.
از طرف دیگر این کار باعث می شود تا مغز چوب که قسمت نرم آن محسوب می شود، از قرار گرفتن در برابر آسیب های مکانیکی در امان باشد و از طرفی دیگر قسمت های سخت تر چوب در معرض شرایط مختلف جوی و آسیب ها قرار داشته باشند.
برای نصب و اجرای ترموود می توان از روش های سنتی مانند: استفاده از چکش و میخ یا روش های جدیدتر مانند: تفنگ های میخزنی بکار برد. هنگام استفاده از این روش نصب چوب ترمو باید دقت داشته باشید که میخ ها به گونه ای باشند که نه سر میخ از سطح کار بیرون باشد و نه باعث ایجاد فرو رفتگی در سطح کار شود.
از طرف دیگر باید توجه کنید که در زمان کار با چکش، از برخورد کردن بی دلیل آن با سطح چوب جلوگیری شود.
نصب ترموود کف
برای نصب ترموود کف می توان به جای استفاده از میخ، از پیچ های استیل یا گالوانیزه نیز استفاده کرد. زمانی که از پیچ به جای میخ برای اتصال چوب نما و زیر سازی استفاده می شود، استحکام بیشتری ایجاد می شود.
در این روش باید حتما دقت داشته باشید که چوب قبل از ورود پیچ با مته های مخصوص سوراخ شده باشد. همچنین تعداد پیچ هایی که در هر ردیف و قبل از نصب در نظر گرفته می شود به پهنای چوب مورد استفاده بستگی دارد.
به طور کلی بدون در نظر گرفتن ضخامت چوب ترموود مورد استفاده، بهتر است در چوب هایی که پهنای آن ها بیشتر از 125 میلی متر است، در هر پهنا 2 عدد پیچ به کار برده شود. اين نكات جهت نصب ترمووود روی دیوار هم قابل اجرا ميباشد
نکات اساسی قبل از نصب چوب ترموود
قبل از اینکه فرایند اجرای ترموود را آغاز کنید باید به برخی نکات توجه کنید. این موارد عبارتند از:
- هنگامی که چوب ترموود تخلیه می شود باید توجه داشته باشید که به آن ها آسیبی وارد نشود
- نصب و اجرای ترمووود را در مراحل آخر کار ساخت و ساز قرار دهید. زیرا در حین کار در فضا گرد و خاک زیادی وجود دارد که روی چوب ها قرار می گیرد.
- همچنین باید توجه داشته باشید در قسمت هایی از ساختمان که قرار است از چوب ترموود استفاده شود زیر ساخت مناسبی تعبیه شده باشد
- اگر چوب های ترموود را از قبل تهیه کرده اید باید توجه داشته باشید که آن ها را در مکانی قرار دهید که دارای سطحی صاف و کاملا تراز باشند، زیرا در غیر این صورت ممکن است پروفیل های ترموود دچار تاب و موج شوند و فرم ظاهری طبیعی خود را از دست بدهند
- اگر چوب های ترموود به صورت بسته بندی های پالت هستند، باید دقت کنید که برای قرار دادن هر پالت روی پالت دیگر بین 6 الی 10 سانتی متر فاصله بگذارید
- چوب های ترمووودی که در انبار نگهداری می کنید، را حتما با استفاده از پوشش های پلاستیکی کاملا بپوشانید تا از نفوذ گرد و غبار بر روی چوب ها جلوگیری کنید
- اگر در بین چوب ها، چوبی است که دچار مشکل یا آسیبی شده است بهتر است آن را از دیگر چوب ها جدا کرده یا حداقل قسمت آسیب دیده را ببرید و کنار بگذارید
- دقت داشته باشید در که زمان نصب ترموود نیز باید تمامی مراحل گفته شده در بالا را برای چوب ترموود رعایت کنید
قیمت اجرای ترمووود
هزینه نصب ترموود شامل موارد مختلفی مانند: هزینه نصب زیر سازی، نوع زیر سازی مورد استفاده ( سیمانی یا شاسی کشی )، هزینه مربوط به نصب پروفیل های ترموود است. تمامی این موارد بر اساس طرح پروژه مورد نظر، متراژ یا مساحت پروژه، نوع سازه مورد استفاده و محل انجام پروژه بستگی دارد.
همچنین میزان تخصص و مهارت نصاب ترمووود نیز می تواند روی هزینه نصب ترموود موثر باشد. به طور کلی هزینه کلی نصب ترموود برای یک پروژه بعد از بازدید نصاب ترمو وود و بر اساس نظر نهایی او مشخص می شود.
شما می توانید برای اطلاع از قیمت ها و مشخص کردن هزینه نصب ترموود با گروه صنعتی رسپینا چوب راشین ارتباط گرفته و از مهارت های تیم تخصصی ما بهره مند شوید.
نکات مهم و کلیدی در هنگام اجرای ترموود
در هنگام اجرای ترموود نیز باید به مواردی توجه کرد تا بتوان نصب بدون عیب و نقصی را انجام داد. این نکات عبارتند از:
- قبل از این که مراحل نصب ترموود را شروع کنید باید حتما زیر سازی مجددا بررسی شود تا از تراز بودن و صاف بودن سطح زیر کار مطمئن شوید؛
- در صورتی که برای زیر سازی کار از سیمان استفاده می کنید باید دقت داشته باشید که ضخامت سیمان حداقل 4 سانتی متر باشد
- در سازه هایی که از ترموود و مصالح دیگر به صورت ترکیبی استفاده می شود، باید مجموع ضخامت زیر سازی و پروفیل های ترمو را از مهندسین ناظر سوال کنید تا سطح هایی که با ترموود ساخته می شوند با دیگر قسمت ها تراز باشند
- توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید از ترموود بدون داشتن زیر ساز استفاده کرد
- در صورتی که زیر ساز از نوع قوطی های آهنی است باید حتما از چوب های اشباع شده بین کار استفاده شود
- با توجه به این موضوع که تغییرات ابعاد در شرایط آب و هوایی مختلف از خاصیت های چوب است، بهتر است امکان تغییر کردن عرض الوارها را در نظر داشته باشید. به این صورت که هنگام نصب کردن پروفیل SHP در نما، حدود 3 میلی متر در عرض و 1 سانتی متر از دو طرف طول پروفیل ها فاصله در نظر بگیرید. ولی پروفیل های UTS به دلیل طراحی خاصی که دارند نیازی به فاصله در عرض ندارند و تنها باید همان 1 سانتی متر فضا از دو طرف طول پروفیل در نظر گرفته شود.
- باید دقت داشته باشید که پروفیل های الوارهای چوبی باید حداقل 40 سانتی متر و حداکثر 60 سانتی متر از هم فاصله داشته باشند
- پیچ هایی که در زیر سازی استفاده می شوند باید تا وسط اولین پیچ دیگر بین 4 الی 6 سانتی متر فاصله داشته باشند
- سعی کنید که زیر ساز نما را بیش از حد و با استفاده از زیر سازهای آهنی سنگین نکنید
- و ...
نکات اساسی قبل از نصب چوب ترموود
- هنگامی که چوب ترموود تخلیه می شود باید توجه داشته باشید که به آن ها آسیبی وارد نشود
- نصب و اجرای ترمووود را در مراحل آخر کار ساخت و ساز قرار دهید. زیرا در حین کار در فضا گرد و خاک زیادی وجود دارد که روی چوب ها قرار می گیرد
- همچنین باید توجه داشته باشید در قسمت هایی از ساختمان که قرار است از چوب ترموود استفاده شود زیر ساخت مناسبی تعبیه شده باشد
- اگر چوب های ترموود را از قبل تهیه کرده اید باید توجه داشته باشید که آن ها را در مکانی قرار دهید که دارای سطحی صاف و کاملا تراز باشند، زیرا در غیر این صورت ممکن است پروفیل های ترموود دچار تاب و موج شوند و فرم ظاهری طبیعی خود را از دست بدهند.
- اگر چوب های ترموود به صورت بسته بندی های پالت هستند باید دقت کنید که برای قرار دادن هر پالت روی پالت دیگر بین 6 الی 10 سانتی متر فاصله بگذارید
- چوب های ترمووودی که در انبار نگهداری می کنید را حتما با استفاده از پوشش های پلاستیکی کاملا بپوشانید تا از نفوذ گرد و غبار بر روی چوب ها جلوگیری کنید
- اگر در بین چوب ها، چوبی است که دچار مشکل یا آسیبی شده است بهتر است آن را از دیگر چوب ها جدا کرده یا حداقل قسمت آسیب دیده را ببرید و کنار بگذارید
- دقت داشته باشید در که زمان نصب ترموود نیز باید تمامی مراحل گفته شده در بالا را برای چوب ترموود رعایت کنید
نصاب چوب ترموود
یکی از مهم ترین موضوعاتی که برای اجرای ترمووود باید به آن توجه شود انجام این کار توسط یک نصاب ماهر است.
نصاب ترموود باید تخصص و مهارت لازم را در زمینه زیر سازی های مختلف و مناسب با فضا و نصب ترموود در تمامی فضاهای ساختمان را داشته باشد، زیرا اگر این کار توسط فردی بدون مهارت و تجربه لازم انجام شود می تواند باعث بروز مشکلاتی در حین نصب یا پس ز اجرای ترموود شود که می تواند خسارت های زیادی را به وجود آورد.
زیر سازی چوب ترمو
همان طور که گفته شد برای اجرای ترموود در ساخت و ساز قبل از هر چیز به زیر سازی خاصی نیاز است. زیر سازی های مورد استفاده برای نصب ترموود دارای دو نوع زیر سازی سیمانی و زیر سازی فلزی ( شاسی کشی آهنی ) هستند.
در ادامه به معرفی این دو روش می پردازیم.
اجرای ترموود با زیرسازی فلزی ( قوطی کشی )
در روش زیر سازی فلزی یا همان شاسی کشی آهنی باید از قوطی های سبک و در ابعاد 40*40 استفاده شود.
قبل از این که این قوطی ها برای زیرسازی مورد استفاده قرار گیرند باید، قوطی ها ضد زنگ رقیق شده بخورند و حتی در موارد خاص که محیط دارای رطوبت بالایی است، باید از روش هایی مانند رنگ اپوکسی یا سند پلاست استفاده کرد.
این شاسی کشی های آهنی اگر در نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند، باید به صورت شبکه ای و با فاصله 50 سانتی متری و در جهتی عمود بر چوب های اصلی قرار داده شوند.
در کف های چوبی نیز این فاصله باید به صورت 40 سانتی متری اجرا شود.
اجرای ترمو با زیرسازی سیمانی ( سیمان کاری )
در این روش باید یک سطح صاف و کاملا تراز به ضخامت 4 سانتی متر از سیمان وجود داشته باشد، تا بتوان چوب های ترموود را هر چه بهتر و صاف تر نصب کرد.
از این حالت زیر سازی بیشتر برای نما استفاده می شود و در ساخت کف پوش یا همان کف سازی ساختمان این روش توصیه نمی شود، و بهتر است از شاسی کشی فلزی استفاده شود.
اما در صورتی که از این روش برای نصب کردن ترموود در کف استفاده شد باید به طور دقیق به شیب بندی سطح و زهکشی آن توجه شود.
ویژگی اتصالات در نصب چوب ترمو
- برای متصل کردن چوب ترمو به زیر سازی باید ازپیچ های استیل یا رنگ کوره ای استفاده شود. پیچ هایی هم که دارای قطر زیاد هستند برای این کار توصیه نمی شوند. از طرف دیگر پیچ های دارای طول بلند نیز به مشخصات زیر سازی بستگی دارد.
- تا حد ممکن روی گره های چوب ترموود پیچ یا میخ قرار ندهید.
- میخ ها یا پیچ های به کار رفته باید حداقل 50 میلی متر از لبه چوب فاصله داشته باشند.
- برای مکان هایی که وزش باد شدید وجود دارد باید از اتصالات به صورت دوبل استفاده شود. به این صورت که دو پیچ در عرض پروفیل نصب می شود و حداقل فاصله آن از لبه 19 میلی متر است.
- هنگامی که از دلر استفاده می کنید، نیروی کافی را به کار ببرید تا پیچ هم سطح چوب نصب شود و بیرون زدگی یا فرو رفتگی نداشته باشد.
مزایای نصب ترموود روی دیوار (دیوارپوش ترموود)
برخی از مزیت های بارز نصب ترموود روی دیوار عبارتند از :
- داشتن مقاومت بالا در برابر آفتاب
- عایق خوبی در برابر حرارت
- طول عمر و دوام بالا
- نصب سریع و راحت
- قابلیت حمل راحت به دلیل سبک بودن
- غیر قابل نفوذ در برابر حشرات
- دارای ظاهر زیبا و بافت یکنواخت
فرم ثبت سفارش
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد