شرایط اولیه دستورالعمل نصب و اجرای چوب پلاست برای محوطه کف ( دکینگ ) مطابق با استانداردهای اجرایی و با توجه به تجربیات مسئول فنی مهندسی شرکت رسپیناوود راشین، اجرای ایزوگام و سیمان کاری مناسب برای کف سازی با شیب ملایم و استفاده از چند کفشور در نقاط مختلف محوطه، به جهت آبگریز شدن ناشی از شستشوی قسمتهای اجرایی چوب پلاست، یا بارش باران و برف از طرف کارفرمایان محترم و پیمانکاران ساختمانی انجام پذیرد.
برای دریافت قیمت چوب پلاست با کارشناسان مجموعه ارتباط بگیرید.
نکات اولیه برای نصب کفپوش:
۱- شروع انجام عملیات اجرا ( زیر سازی فلزی و نصب چوب پلاست ) به گونه ای هماهنگی گردد که با کار کردن دیگر نفرات کارگران ساختمانی تداخلی نداشته باشند.
۲- عملیات زیرسازی باید نسبت به سطح کف شیب دار ، تراز و همسطح شاسی کشی فلزی با فاصله های ۲۷ سانتیمتری جوشکاری گردد.
۳- زیرسازی فلزی از قوطی پروفیل های ۳*۳ یا ۴*۴ قابلیت اجرا دارد، همچنین از اتصال به بدنه های غیرمرتبط پرهیز کرد.
توجه برای تمامی قسمتهای پایه از سطح زمین یا محوطه حداقل ۳ سانتیمتر جهت آبگریز لازم الجرا است.
۴- حد فاصله ی شاسی کشی فلزی برای زیرسازی در کف حداکثر ۲۷ الی ۲۵ سانتیمتر ، و برای نمای ساختمان حداکثر ۴۰ الی ۳۰ سانتیمتر، مجاز می باشد.
۵- لازم به ذکر است به ازای هر متر مربع اجرای چوب پلاست تعداد ۳۰ عدد کلیپس T و پیچ سر مته بدون واشر نیاز خواهد شد.
۶- کلیپس پلاستیکی از مواد اولیه درجه یک یا کلیپس فلزی، و پیچ ۳ سانتیمتری سر مته برای اجرای چوب پلاست مناسب هستند.
۷- تذکر بجای استفاده از قوطی پروفیل فلزی ، از آلومینیوم یا چوب زیر سازی روسی استفاده نکنید، قوطی پروفیل فلزی بدلیل مقاومت ایستادگی بالا، به نسبت آلومینیوم و چوب زیر سازی پیشنهاد می گردد.
۸- برای برشکاری و سایز نمودن چوب پلاست ، حتماً از اره فارسی بر با تیغه های مناسب برای برشکاری استفاده نمایید، برای اجرای نصب اصولی از دلرهای درجه تنظیم دار سرعت و چهار سوی سر دلر شارژی استفاده کنید که در هنگام نصب ، سطح یا لبه های چوب پلاست آسیب وارد نشود.
۹- درز مابین عرض پروفیل چوب پلاست طبق کلیپس فیکس خواهد شد.
۱۰- همانطور که اطلاع دارید متریال چوب پلاست به نسبت چوب ترمووود، از انبساط و انقباض طولی فراوانی در فصل زمستان هنگام ( بارش برف و یخبندان ) و در تابستان هنگام ( گرمای شدید ماه های تیر، مرداد و شهریور )دارند.
۱۱- تذکر ؛ مجریان و نصاب های چوب پلاست با توجه به شرایط موجود شاسی کشی هر پروژه جهت اجرای چوب پلاست برای درز انبساط و انقباض طولی ( به ازای هر متر طول ۸ میلیمتر ) برای دو سر چوب پلاست ها فاصله در نظر داشته باشند که فشار ناشی از گرما و افزایش طول متریال، شکستگی و آسیب به اموال کارفرما وارد نشود.
نکات عملیاتی نصب چوب پلاست در نمای ساختمان
۱- چوب ها قبل از عملیات نصب طبق شاسی کشی فلزی یا نقشه های ارائه شده ی کارفرمایان برشکاری طولی دهید.
۲- نرده های جلوی تراس ها با استفاده از شاسی کشی مخصوص هر فضای کار، جوشکاری شده سپس طبق دیتیل چوب پلاست کاور خواهد شد.
۳- برای نمای لوور بعد از شاسی کشی فلزی، از براکت و چوب پلاست مخصوص لوور با پیچ سر مته مشکی برای نصب توصیه می گردد، قبل ازنصب شاسی کشی فلزی باید تراز و شاقول بوده که هنگام استفاده از نورپردازی نما ، از خمیدگی و هرگونه پیچش چوب جلوگیری بعمل آید.
نکته بسیار مهم: به هیچ عنوان پیشنهاد پیچ زدن مستقیم بر محصولات چوب پلاست توصیه نمی گردد مگر در شرایطی که چوب پلاست توپُر بوده و برای کاور درب استفاده کنید.
چنانچه نصاب پیچ را مستقیماً به چوب پلاست و زیر سازی نصب کند هیچ عذر و بهانه ای در این خصوص از جانب کارفرما و تامین کننده متریال به نصابها مورد قبول نیست.